De Boer Horsetrucks

De Boer in Pesse is een betrouwbaar familiebedrijf, dat al veertig jaar een groot assortiment aanhangwagens van de grootste kwaliteit levert. Vanwege de grote vraag vanuit de markt richt het bedrijf zich sinds een aantal jaren ook op paardentrailers en, meer recent, op paardenvrachtwagens. In de 4750 m2 grote showroom in Pesse staat een gemiddelde voorraad van vijfhonderd aanhangwagens, paardentrailers en -vrachtwagens, die worden geleverd aan klanten in heel Europa.

Paard centraal

In 2008 nam de tweede generatie, Arnold en Jolein De Boer, het roer over. Onder hun leiding is de focus nog meer gericht op het aanbieden van 2-paards paardenvrachtwagens, waarbij veiligheid en comfort van het paard centraal staan. Daarbij komt de jarenlange technische kennis en ervaring binnen het bedrijf goed van pas, evenals het echte ‘paardenhart’ dat bij veel van de medewerkers stevig klopt. Er wordt echt naar de klant en zijn wensen geluisterd. Dat resulteert in horsetrucks van hoge kwaliteit, die veilig en praktisch zijn in gebruik en er ook nog eens mooi uitzien.

Betrouwbare partner

Vanzelfsprekend levert De Boer Horsetrucks alleen producten van de beste kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Het bieden van goede service is een vanzelfsprekendheid. De wensen van de klant, professionele ruiter of particulier, staan altijd voorop en in overleg is van alles mogelijk, van maatwerk en bestickering tot speciale uitvoeringen. Door goede garantievoorwaarden en oplossingsgericht denken wordt de klant verder ontlast. De Boer maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Mochten er toch problemen zijn, dan biedt de volledige garantie (ook mogelijk op gebruikte horsetrucks) en het snel oplossen van garantiegevallen u de zekerheid dat u uw paarden snel weer veilig kunt vervoeren.

Betrokken en innovatief

Alleen goede horsetrucks leveren is voor De Boer niet genoeg. Het bedrijf draagt zijn passie voor paarden graag uit en zijn steentje bij in de paardenwereld. Zo wordt belangeloos een speciale paardenambulance beschikbaar gesteld op concoursen en werkt De Boer Horsetrucks samen met ruiters uit verschillende takken van paardensport en andere hippische partijen. Ook wordt er continu nagedacht hoe de paardenvrachtwagens nog beter kunnen aansluiten op de wensen van de klant en de eisen die aan het veilig transporteren van paard en rijder worden gesteld. In een De Boer Horsetruck is uw paard in goede handen!

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 • Over Ons

  Specialist in 2 Paards Horsetrucks voor B-Rijbewijs op maat. De paardenvrachtwagens worden op maat gebouwd. De inrichting, de kleuren en de afwerking worden door de klant gekozen.

 • Waarom een De Boer Horsetruck?

  • Al 40 jaar een betrouwbare partner
  • Vakkundig en kennis van zaken
  • Welbevinden en veiligheid van paard voorop
  • Speciaalbouw en tailormade mogelijk
  • Volledige garantie en service
  • Wij luisteren echt en denken met u mee
 • Contactgegevens

  De Boer Horsetrucks
  Oostering 28
  7933 TM Pesse
  Nederland

  Telefoon: +31(0)528 760017
  Email: info@deboer-horsetrucks.nl
 • Blijf op de hoogte van onze gastblogs, tips en nieuwsitems.