Over De Boer Horsetrucks

De Boer in Pesse is een betrouwbaar familiebedrijf dat al veertig jaar een groot assortiment aanhangwagens van de grootste kwaliteit levert. Vanwege de grote vraag vanuit de markt richt het bedrijf zich sinds een aantal jaren ook op paardentrailers en, meer recent, op paardenvrachtwagens. In de 4750 m2 grote showroom in Pesse staat een gemiddelde voorraad van vijfhonderd aanhangwagens, paardentrailers en -vrachtwagens, die worden geleverd aan klanten in heel Europa.

Paard centraal

In 2008 nam de tweede generatie, Arnold en Jolein De Boer, het roer over. Onder hun leiding is het bedrijf zich nog meer gaan richten op het aanbieden van 2-paards paardenvrachtwagens. De jarenlange technische kennis en ervaring binnen het bedrijf komt daarbij goed van pas, evenals het ‘paardenhart’ dat bij veel van de medewerkers stevig klopt. Er wordt echt naar de klant en zijn wensen geluisterd. Dat resulteert in horsetrucks van een hoge kwaliteit, die veilig en praktisch zijn in gebruik en er ook nog eens mooi uitzien.

Betrouwbare partner

Vanzelfsprekend levert De Boer Horsetrucks alleen producten van de beste kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Het bieden van goede service is een vanzelfsprekendheid. De wensen van de klant, professionele ruiter of particulier, staan altijd voorop: in overleg is van alles mogelijk, van maatwerk en bestickering tot speciale uitvoeringen. Door goede garantievoorwaarden en oplossingsgericht denken wordt de klant verder ontlast. De Boer maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Mochten er toch problemen zijn, dan biedt de volledige garantie (ook mogelijk op gebruikte horsetrucks) en het snel oplossen van garantiegevallen u de zekerheid dat u uw paarden snel weer veilig kunt vervoeren.

Betrokken en innovatief

Alleen het leveren van goede horsetrucks is voor De Boer niet genoeg. Het bedrijf draagt, vanuit de passie voor paarden, graag zijn steentje bij in de paardenwereld. Zo wordt belangeloos een speciale paardenambulance beschikbaar gesteld op concoursen en werkt De Boer Horsetrucks samen met ruiters uit verschillende takken van de paardensport en andere hippische partijen. Er worden continu nieuwe manieren bedacht om de paardenvrachtwagens nog beter te kunnen laten aansluiten op de wensen van de klant en op de eisen die worden gesteld aan het veilig transporteren van paard en rijder. In een De Boer Horsetruck is uw paard dus in goede handen!

Comments are closed.