Mogelijkheden voor het leasen en verzekeren van uw Paardenvrachtwagen

De Boer Horsetrucks heeft een samenwerking met diverse leasemaatschappijen en kunnen zowel Financial Lease als Full Operational lease aanbieden.

Full Operational Lease
Geïnteresseerd in full operational lease? Neem vrijblijvend even contact met ons op. Samen met u, kunnen we dan kijken wat voor u de beste oplossing zou kunnen zijn.

Financial Lease
Voor het Financial Lease hebben we een samenwerking met DTC Lease, DTC is al 15 jaar gespecialiseerd in particuliere en zakelijke financieringen van nieuwe en gebruikte wagens. Vanuit een samenwerking met specialisten in lease, financiering en verzekeringen is DTC Lease een goede en betrouwbare partner voor deze dienstverlening aan u.

Heeft u vragen over het leasen van een paardenvrachtwagen? Neem dan vrijblijvend contact met ons, dit kan telefonisch op het telefoonnummer: +31 (0) 528 76 00 17 of per email info@deboer-horsetrucks.nl

Leasetarieven op onze website

De leasetarieven die vermeld zijn op onze website zijn op basis van een looptijd van 120 maanden zonder een aanbetaling. De looptijd kan worden gewijzigd vanaf 12 maanden tot maximaal 120 maanden.

Het leasen van een paardenvrachtwagen in 3 stappen:

Stap 1: Aanvragen
Vraag online via de website van DTC, via de mail (info@dtc-lease.nl) of telefonisch (030-6868750) een lease offerte aan voor de door u gewenste paardenvrachtwagen.

Stap 2: Beoordeling
DTC Lease neemt vervolgens contact met je op en  beoordeeld daarna jouw aanvraag. De beoordeling wordt meestal binnen één werkdag verwerkt.

Stap 3: Leasen
Indien DTC-Lease akkoord gaat met uw aanvraag, zal het leasen van het door u aangevraagde product starten.

Verzekeringen.
De Boer Horstrucks biedt ook de juiste oplossing voor de verzekeringsmogelijkheden van uw Paardenvrachtwagen, Horsetruck of – trailers.
Vragen, bel ons gerust even voor meer informatie.

Voorbeeld berekening (via Hippo International):

De premie van de Renault Master 2 paards paardenvrachtwagen, met een verzekerde waarde van € 50.620,00  bedraagt € 775,44 excl. € 8,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting voor een allrisk dekking. Rekening gehouden met een start korting van 40%, mochten er meer schadevrije jaren beschikbaar zijn word de premie uiteraard lager. Klik hier voor een exacte berekening en aanvullende informatie.

Bereken zelf uw maandtermijn

Hieronder vind je de calculator van DTC, de genoemde maandtarieven zijn bij benadering. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 • Over Ons

  Specialist in 2 Paards Horsetrucks voor B-Rijbewijs op maat. De paardenvrachtwagens worden op maat gebouwd. De inrichting, de kleuren en de afwerking worden door de klant gekozen.

 • Waarom een De Boer Horsetruck?

  • Al 40 jaar een betrouwbare partner
  • Vakkundig en kennis van zaken
  • Welbevinden en veiligheid van paard voorop
  • Speciaalbouw en tailormade mogelijk
  • Volledige garantie en service
  • Wij luisteren echt en denken met u mee
 • Contactgegevens

  De Boer Horsetrucks
  Oostering 28
  7933 TM Pesse
  Nederland

  Telefoon: +31(0)528 760017
  Email: info@deboer-horsetrucks.nl
 • Blijf op de hoogte van onze gastblogs, tips en nieuwsitems.


  Bekijk onze privacy policy hier.