Mogelijkheden voor het leasen en verzekeren van uw paardenvrachtwagen

Wij werken samen met meerdere leasemaatschappijen en kunnen zowel financial lease als full operational lease aanbieden.

Full Operational Lease

Full operational lease staat in de volksmond ook wel bekend als all-inclusive lease. Bij deze leasevorm is de leasemaatschappij, tegen een vast bedrag per maand, verantwoordelijk voor vrijwel alle kosten die u maakt bij het gebruiken van uw horsetruck. In feite betaalt u dus alleen voor het gebruik.

De leasemaatschappij is juridisch en economisch eigenaar van de horsetruck, waardoor deze niet op uw balans komt te staan. Full operational lease is daarom vooral interessant als u een paardenvrachtwagen nodig heeft maar er geen eigenaar van wilt zijn.

Ook als het leasecontract is afgelopen bent u geen eigenaar van de horsetruck. Op dat moment kunt u ervoor kiezen om de vrachtwagen in te leveren, opnieuw te leasen of over te kopen van de leasemaatschappij.

Financial Lease

Bij financial lease betaalt u elke maand een bedrag van gelijke hoogte aan rente en aflossing. Aan het einde van de lease heeft u het gehele aankoopbedrag (exclusief btw) afbetaald. U bent dan volledig eigenaar van de horsetruck.

Heeft u liever een lager maandelijks te betalen bedrag? Dan kunt u besluiten om te leasen met een slottermijn. Als u hiervoor kiest, heeft u na het betalen van alle aflossingstermijnen nog een restbedrag openstaan dat betaalt dient te worden om de horsetruck in uw bezit te krijgen.

Vragen over lease?
Heeft u nog vragen over het leasen van een paardenvrachtwagen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verzekeringen.
De Boer Horstrucks biedt ook de juiste oplossing voor de verzekering van uw paardenvrachtwagen, horsetruck of paardentrailer.
Vragen? Bel ons gerust voor meer informatie.

Voorbeeld berekening (via Hippo Verzekeringen):

De premie van de Renault Master 2 paards paardenvrachtwagen met een verzekerde waarde van € 50.620,00  bedraagt € 775,44 excl. € 8,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting voor een allrisk dekking. Rekening gehouden met een startkorting van 40%. Mochten er meer schadevrije jaren beschikbaar zijn dan wordt de premie uiteraard lager. Klik hier voor een exacte berekening en aanvullende informatie.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 • Over Ons

  Specialist in 2-paards horsetrucks voor B-rijbewijs op maat. De paardenvrachtwagens worden op maat gebouwd. De inrichting, de afwerking en de kleuren worden door de klant gekozen.

 • Waarom een De Boer Horsetruck?

  • Al 40 jaar een betrouwbare partner
  • Vakkundig en kennis van zaken
  • Welbevinden en veiligheid van paard voorop
  • Speciaalbouw en tailormade mogelijk
  • Volledige garantie en service
  • Wij luisteren echt en denken met u mee
 • Contactgegevens

  De Boer Horsetrucks
  Oostering 28
  7933 TM Pesse
  Nederland

  Telefoon: +31(0)528 760017
  E-mail: info@deboer-horsetrucks.nl
 • Blijf op de hoogte van onze gastblogs, tips en nieuwsitems.

  Bekijk onze privacy policy hier.