Mogelijkheden voor het leasen en verzekeren van uw paardenvrachtwagen

Wij werken samen met meerdere leasemaatschappijen.

Financial Lease

Bij financial lease betaalt u elke maand een bedrag van gelijke hoogte aan rente en aflossing. Aan het einde van de lease heeft u het gehele aankoopbedrag (exclusief btw) afbetaald. U bent dan volledig eigenaar van de horsetruck.

Heeft u liever een lager maandelijks te betalen bedrag? Dan kunt u besluiten om te leasen met een slottermijn. Als u hiervoor kiest, heeft u na het betalen van alle aflossingstermijnen nog een restbedrag openstaan dat betaalt dient te worden om de horsetruck in uw bezit te krijgen.

Vragen over lease?
Heeft u nog vragen over het leasen van een paardenvrachtwagen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verzekeringen.
De Boer Horstrucks biedt ook de juiste oplossing voor de verzekering van uw paardenvrachtwagen, horsetruck of paardentrailer.
Vragen? Bel ons gerust voor meer informatie.

Voorbeeld berekening (via Hippo Verzekeringen):

De premie van de Renault Master 2 paards paardenvrachtwagen met een verzekerde waarde van € 50.620,00  bedraagt € 775,44 excl. € 8,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting voor een allrisk dekking. Rekening gehouden met een startkorting van 40%. Mochten er meer schadevrije jaren beschikbaar zijn dan wordt de premie uiteraard lager. Klik hier voor een exacte berekening en aanvullende informatie.

Comments are closed.