Rien, Inge & Romy van der Schaft – De perfecte combinatie

april 06, 2018

Sinds enkele maanden zijn wij de trotse bezitters van een zwarte twee-paards Krismar wagen en een twee-paards Mustang trailer.

Voor ons is dit de perfecte combinatie. In veel gevallen zijn wij met een of twee paarden onderweg en als we met drie of vier paarden op concours gaan of op meerdaagsconcours de wedstrijdkast mee willen nemen, hangen we de trailer achter de Krismar.

Wij hebben  gekozen voor de verlengde versie van de Krismar, waardoor wij heel veel opbergruimte hebben en we makkelijker kunnen opzadelen. Onze Krismar heeft een hele zachte bodem, waardoor het transport comfortabel wordt voor de paarden, luchtvering en een camera voor zowel het paardengedeelte, als voor het achteruit rijden. Verder rijdt het wagentje extreem comfortabel en hij is ook nog eens prachtig om te zien.

De Mustang trailer is enorm ruim en ligt heel goed op de weg. Naast een ruime zadelkamer is er ook in het paardengedeelte nog opbergruimte.

Al met al zijn wij heel erg blij met onze combinatie en de service van De Boer Horsetrucks. Op naar vele veilige kilometers en succesvolle concoursen!

Stal Sprengenhorst
Rien, Inge & Romy van der Schaft

Sticky

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*