Hengstenshow bij Stal Jede

maart 28, 2018

De Boer Horsetrucks is sponsor van de gezamenlijke hengstenshow bij Stal Jede in Vledder op Goede Vrijdag.

Op vrijdag 30 maart organiseert Stal Laarakkers een hengstenshow in samenwerking met Hengstenhouderij Hein Peeters en Dekstation Henswoude. De hengstenshow zal plaatsvinden op de prachtige locatie van Stal Jede in Vledder (voorheen Stal Arcadia). Iedereen is van harte welkom vanaf 19.00u.

We zullen deze avond een divers aanbod aan hengsten tonen waaronder enkele bekende springhengsten van Hein Peeters en de VDL Stud en de Friese hengsten van Henswoude. Wij zullen zelf onze eigen hengsten Ebony (v. Painted Black) en Cum Laude (v. Apache) tonen alsmede All at Once (v. Ampere) onder het zadel van Yessin Rahmouni en Il Divo (v. Winningmood) gereden door Jennifer Sekreve.

All at Once maakte dit jaar al veel reclame met zijn nafok aangezien hij te boek staat als de vader van Jatilinda, de Nationaal Kampioen bij de driejarige dressuurmerries. All at Once is in eigendom van Stal 104 te Wijdewormer. We zijn ook blij met de medewerking van de Pretendenthoeve. Zij zullen naast Il Divo nog een talentvolle bewezen hengst aan de hand tonen. Er zullen van alle hengsten ook wat nakomelingen getoond worden aan de hand en/of onder het zadel.

Ebony liet het afgelopen jaar al zien een goede fokhengst te zijn met twee hengsten in Den Bosch en een aangewezen zoon voor het verrichtingsonderzoek. We zullen van hem al zijn eerste nakomeling onder het zadel voorstellen. Van Cum Laude verwachten we dit jaar een heel aantal veulens, waarvan de eerste eind maart geboren worden en dus hopelijk aanwezig kunnen zijn op de show.

Sticky

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*