Familie Verwey trotse eigenaar van een nieuwe KRISMAR long version paardenvrachtwagen

november 06, 2017

Iedereen in de familie Verwey is een fanatiek paardensporter. Zo rijden ze allemaal zowel nationale als internationale wedstrijden. Om dit te kunnen doen zijn ze veel onderweg en reizen ze soms wel 30.000 kilometer per jaar. Niet gek dat ze daarom besloten een nieuwe paardenvrachtwagen aan te schaffen om zelf én de paarden veilig te kunnen vervoeren.

Vorige week hebben ze een KRISMAR long version paardenvrachtwagen met een dubbele cabine en borstbalk bij ons opgehaald. Deze is geschikt voor het vervoeren van twee paarden en beschikt in de paardenruimte onder andere over geforceerde ventilatie, een dak venster, verende vloer, LED dag/nacht verlichting, RVS zadelsteunen, camera systeem, opmaat gemaakte kasten (achter de borstbalk) en een schuivend tussenschot. Zie hierbij de volledige lijst: https://www.deboer-horsetrucks.nl/product/nieuwe-paardenvrachtwagens/krismar-long-version-paardenvrachtwagen/

Familie Verwey: “We zijn fantastisch geholpen bij De Boer Horsetrucks, er werd met ons meegedacht om tot de meest geschikte auto voor ons te komen; handgeschakeld of automaat, een dubbele of enkele cabine, een hengsten of gewone uitvoering alles is mogelijk! We raden De Boer Horsetrucks aan voor iedereen die op zoek is naar een paardenvrachtwagen én een meedenkend bedrijf!”

Namens De Boer Horsetrucks wensen wij de hele familie Verwey heel veel veilige kilometers toe!

Wil jij meer informatie over een van onze horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sticky

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*