Amber den Heyer – Droom achterna

juni 06, 2017

Amber den Heyer is 21 jaar oud en stal/wedstrijd ruiter bij Ted Kop Jansen Horses in Diever. Vanaf haar 8ste verjaardag staat heel haar leven in het teken van de dressuur sport  en is ze vorig jaar verhuisd naar Diever om haar droom achterna te gaan, “het hoogst haalbare eruit te halen wat er in zit”.

Amber is opgegroeid in Amsterdam en na het halen van haar HAVO diploma staat alles in het teken van paarden. In Diever heeft ze het stokje over genomen van Judith Pietersen en krijgt Amber alle kansen om zichzelf verder te ontwikkelen in de dressuur sport. Wat tot op heden al heel goed uitpakt.

“ Ted heeft alleen maar waanzinnig goede paarden op stal en investeert heel veel in mijn opleiding, onder andere door de lessen van Johan Hamminga en Grand Prix jurylid J.E. Kloosterboer.  Daarnaast heeft Ted een goed geoefend oog  voor goede paarden waar ik iedere dag veel van kan leren.

We zijn een klein team wat aanvoelt als familie en doen dan ook alles samen.  Ted en Elise hebben letterlijk de deur voor mij geopend. Ik heb hier echt mijn plekje gevonden. Paardrijden is emotie en ik denk dat je alleen goed kan presteren als je goed in je vel zit. In de korte perioden dat ik hier nog maar ben heb ik al heel erg veel geleerd en leer ik iedere dag weer bij. Met Kop Jansen Bas start ik momenteel Lichte Tour en met Kop Jansen Timberland in het ZZZ. Verder heeft Ted Kop Jansen Horses nog een hele hoop jonge talenten staan waar ik binnenkort mee aan de slag mag in de wedstrijd ring.

Ook heb ik een goed gevoel over de toekomst van D.B. Presley, die ik samen met Douwe Bob in eigendom heb. En ben ik super trots dat ik Lamantia Couture NL mag vertegenwoordigen in de wedstrijd ring. Al met al ben ik heel erg blij dat ik deze stap heb gemaakt en liggen er voor mij heel veel kansen in Diever! “

En dit zijn de uitslagen van de afgelopen maand..

29/4  Wedstrijd Texel proef 35 een eerste plaats met Kop Jansen Bas ZZZ
29/4  Wedstrijd Texel proef 36 een eerste plaats met Kop Jansen Bas ZZZ
5/5    Wedstrijd Exloo 2e plaats Kop Jansen Bas ZZZ
16/5  Wedstrijd Beuningen 2e plaats Kop Jansen Bas ZZZ
25/5  Wedstrijd Soest gedeelde eerste plaats Kop Jansen Timberland ZZZ
25/5  Wedstrijd Soest 3e plaats Kop Jansen Bas ZZZ
27/5  Wedstrijd Oosterwolde eerste plaats. Kop Jansen Bas ZZZ

Sticky

Comments are closed.