Nederlands Hippisch Kenniscentrum

Het Nederlands Hippisch Kenniscentrum is hét online kenniscentrum waar je alle informatie over het paard en het welzijn, de paardensport en de paardensector kunt vinden. Van gezondheid, tot verzorging en transport tot huisvesting en voeding. Alles is te vinden in de online kennisbank. De kennis en informatie is betrouwbaar, goed te begrijpen en gebundeld op één plek: de online kennisbank.

Het Nederlands Hippisch Kenniscentrum is een initiatief van ZLTO, KNHS en FNHO, maar heeft samenwerkingen met vele andere organisaties uit de sector. Vanuit deze organisaties wordt informatie gebundeld in artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Deze artikelen zijn met wetenschappelijk bronnen onderbouwd en de informatie is gecontroleerd door een deskundig team van redactieleden, bestaande uit professionals uit de sector. De informatie is ingedeeld in thema’s en is daarnaast ook gemakkelijk via de zoekbalk op de site te vinden. Heb je nog vragen? Dan kun je deze stellen door het sturen van een e-mail. Binnen 5 werkdagen krijg je dan een antwoord.

Kijk voor alle informatie en onderwerpen op www.nhk.nl. Volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwe artikelen.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*