Rolien Albring

Amazone Rolien Albring uit Bruntinge runt samen met haar ouders Albring Sporthorses. Dit is een onderdeel van het melkveebedrijf die haar ouders runnen. Ze begon als dressuurruiter. Bij de pony’s sprong ze vrij weinig, dit begon pas echt bij de paarden.

Nu staat haar stal Albring Sporthorses merendeels gevuld met springpaarden. Deels van henzelf en deels van eigenaren. Voordat Rolien met haar eigen stal begon, deed ze een jaar lang ervaring op bij stal Van Geel-Schroder. Sinds september 2016 is ze voor zichzelf begonnen. Thuis heeft ze tien boxen en daarnaast traint ze nog een aantal paarden voor derden en brengt die uit op concours, onder andere voor Stoeterij Gaesbeek te Echten.

Inmiddels heeft ze ervaring in het Z2 dressuur en Z springen. Het doel van de stal is het opleiden van, met name, jonge getalenteerde dressuur en/ of springpaarden tot het hoogst haalbare niveau. Rolien reist voor concoursen vooral Noord/Oost- Nederland af en maakt dus heel wat kilometers. Daarvoor is het prettig voor zowel paard als ruiter dat ze een goed comfort hebben. Dé reden dat Rolien koos voor een Sodiak Horsetruck.

Comments are closed.