Nieuwsarchief De Boer Horsetrucks

 • Balans Hippique, super gezellig maar vooral ook erg leerzaam - In en rond het Hippisch Centrum Exloo was het op 24 maart een drukte van belang. De eventing-wedstrijd werd er gehouden maar ook Balans Hippique, het evenement met als thema balans voor ruiter en paard. Het werd een heel gezellige maar vooral super-interessante dag waar… Lees meer..
 • Rien, Inge & Romy van der Schaft – De perfecte combinatie - Sinds enkele maanden zijn wij de trotse bezitters van een zwarte twee-paards Krismar wagen en een twee-paards Mustang trailer. Voor ons is dit de perfecte combinatie. In veel gevallen zijn wij met een of twee paarden onderweg en als we met drie of vier paarden… Lees meer..
 • Hengstenshow bij Stal Jede - De Boer Horsetrucks is sponsor van de gezamenlijke hengstenshow bij Stal Jede in Vledder op Goede Vrijdag. Op vrijdag 30 maart organiseert Stal Laarakkers een hengstenshow in samenwerking met Hengstenhouderij Hein Peeters en Dekstation Henswoude. De hengstenshow zal plaatsvinden op de prachtige locatie van Stal… Lees meer..
 • Ilse Jespers: Mijn kracht is de juiste mensen samenbrengen - Ik ben Ilse Jespers en ik groeide op tussen de paarden van de ouderlijke dressuurstal. Ik reed hobbymatig en studeerde daarna Rechten. Nu ben ik directeur van Vereniging Eigen Paard en oprichter van Balans Hippique. Mijn kracht ligt in het samenbrengen van de juiste mensen,… Lees meer..
 • De Boer Horstrucks nieuwe hoofdsponsor KNHS regio Drenthe - De KNHS regio Drenthe is verheugd te kunnen meedelen dat zij vanaf 1 januari 2018 een hoofdsponsorcontract heeft gesloten met De Boer Horsetrucks uit Pesse. De Boer Horsetrucks is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in 2 paards- paardenvrachtwagens maar ook aanhangwagens en paardentrailers levert, nieuw… Lees meer..
 • ROSLINE met spetterende show tijdens Indoor Brabant - ROSLINE GAAT EEN GEWELDIGE SHOW DOEN OP INDOOR BRABANT THE DUTCH MASTERS ZONDAGMORGEN 11 MAART 11.15 UUR in de hoofdpiste! Vier kinderen samen met vier bekende ruiters gaan de strijd met elkaar aan in de ROSLINE BOSSCHEKNOLLEN RACE! De kinderen gaan over hindernissen met hun… Lees meer..
 • Stal van ’t Boshuys – tweede droom van Anita & Vincent Lubbers - Stal van ’t Boshuys is een kleinschalige dressuur- en handelsstal in het Nederlandse zwarte goud, ofwel de Friese paarden. Naast het drukke, maar mooie bedrijf Anviri Cosmetics is er een tweede droom ontstaan van Vincent en Anita Lubbers. Om deze droom uit te laten komen… Lees meer..
 • De Boer Horsetrucks Jonge Spring- en Dressuurpaarden Opleiding 2018 - Naar aanleiding van het succes van de vorige editie, krijgt ook dit jaar de ‘De Boer Horsetrucks Jonge Paarden Opleiding’ een vervolg! Nieuw dit jaar is dat er ook een aparte opleiding komt voor de jonge dressuurpaarden. De Boer Horsetrucks Jonge Springpaarden Opleiding Gedurende de springopleiding… Lees meer..
 • De Boer Horsetrucks hoofdsponsor van Balans Hippique - Met trots kunnen we zeggen dat De Boer Horsetrucks zich als hoofdsponsor heeft verbonden aan het evenement Balans Hippique op 24 maart in Hippisch Centrum Exloo. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van tweepaards paardenvrachtwagens, grote horsetrucks en trailers, nieuw en gebruikt.… Lees meer..
 • ROSLINE BIXIE JUMPYSPEL OP JUMPING AMSTERDAM - ROSLINE BIXIE JUMPYSPEL OP JUMPING AMSTERDAM Op zondagochtend 28 januari is het programma van Jumping Amsterdam helemaal gericht op de jeugdige paardenliefhebbers. Kinderen en hun begeleiders kunnen vanaf 8.30 uur genieten van interactieve shows en een optreden van Britt Dekker te paard. Jumping Amsterdam laat… Lees meer..
 • Fraaie Krismar afgeleverd aan PaardenSportCentrum Delfgauw - Deze KRISMAR Horsetruck, met dubbele cabine in een verlengde versie,  past perfect bij de uitstraling van dit mooie paardensportcentrum. Delfgauw is landelijk gelegen nabij nieuwbouwwijk Emerald en de historische binnenstad Delft, gesitueerd in de historische boerderij “Nooitgedacht” daterende uit 1902. Na een grootschalige renovatie 2016… Lees meer..
 • Roel en Miranda Harke troste eigenaren van deze fraaie combinatie - Wij wensen Roel en Miranda Harke veel veilige kilometers met deze prachtige combinatie bestaand uit de mooie Sodiak paardenvrachtwagen (met aluminium opbouw en vloer, tevens zéér ruim binnenwerk in een hengsten uitvoering ) en de Sirius S75 2paards paardentrailer de ruimste trailer in zijn categorie… Lees meer..
 • De Boer Horsetrucks aanwezig tijdens het IICH Groningen - De 56e editie van het IICH Groningen vindt plaats van 20 december 2017 t/m 6 januari 2018 in de Eurohallen van Van der Valk Zuidbroek. De Boer Horsetrucks is ook aanwezig op het meest veelzijdige indoor paardenevenement van het noorden. We zullen de nieuwe Sodiak… Lees meer..
 • NK stokpaard rijden - Op zaterdag 9 december is het eerste Nederlands Kampioenschap Stokpaardenrace gehouden, in Hoogeveen (Drenthe). Ambassadeur van de Voedselbank, Kim Stellingwerf, organiseerde het evenement in het kader van de inzamelingsactie Samen voor de Voedselbank van RTV Drenthe. Alle deelnemers gingen razend enthousiast door de bak waar… Lees meer..
 • De Boer Horsetrucks levert eerste Sodiak ‘Nubia’ van Europa - De Nubia Horsetruck beschikt over datgene wat je van de Sodiak Horsetruck gewend bent maar is nu in een compleet nieuwe en gestroomlijnde editie uitgebracht. De allereerste Nubia van Europa is afgelopen week door De Boer Horsetrucks geleverd. Met het compleet nieuwe strakke design van de Nubia heeft de Sodiak paardenvrachtwagen een behoorlijke metamorfose ondergaan.… Lees meer..
 • De Boer Horsetrucks nieuwe partner van de Rosline Fanclub - Pesse, 30 november 2017 - Vanaf vandaag slaan de Rosline Fanclub - de officële bixiepartner van de KNHS – en De Boer Horsetrucks de handen ineeen. Wegens het snel groeien van de KNHS-Rosline Fanclub events heeft De Boer Horsetrucks een aanhangwagen ter beschikking gesteld om… Lees meer..
 • Dekstation Gaasterland nieuwe eigenaar van een Sodiak Horsetruck - In 1995 begonnen Hendrik Eppinga en Martine Bleeker samen met Johan Dijkstra Dekstation Gaasterland. Een dekstation met name ingericht voor Friese paarden, destijds gevestigd in de buurt van Nijemirdum. De eerste Friese dekhengst die hier gestationeerd was, was Ulke 338 (Tjimme x Reitse) gefokt door… Lees meer..
 • Onze paardenambulance aanwezig tijdens Jumping de Achterhoek - Jumping de Achterhoek is een evenement waar talentontwikkeling en topsport samenkomen. Het evenement kent een lange historie en vond eerder plaats onder de namen Hippisch Hengelo en Indoor Twente. Tijdens het eerste weekend dat van 23 tot en met 26 november plaatsvindt wordt er een internationale… Lees meer..
 • De Boekweitruiters viert 5 jarig bestaan met het LUSTRUM concours springen - Aankomend weekend (vrijdag 10 tot en met zondag 12 november) organiseert rijvereniging De Boekweitruiters hun ‘LUSTRUM’ concours springen. De Boer Horsetrucks feliciteert De Boekweitruiters met hun 5 jarig bestaan. Dat er nog vele jaren volgen! Rijvereniging de Boekweitruiters is een jonge paardensportvereniging begonnen in 2012… Lees meer..
 • Familie Verwey trotse eigenaar van een nieuwe KRISMAR long version paardenvrachtwagen - Iedereen in de familie Verwey is een fanatiek paardensporter. Zo rijden ze allemaal zowel nationale als internationale wedstrijden. Om dit te kunnen doen zijn ze veel onderweg en reizen ze soms wel 30.000 kilometer per jaar. Niet gek dat ze daarom besloten een nieuwe paardenvrachtwagen… Lees meer..
 • De Boer Horsetrucks is medeorganisator van de Devoucoux Competitie 2017 - Met trots kunnen wij vertellen dat De Boer Horsetrucks medeorganisator is van de Devoucoux Competitie! Tijdens deze competitie worden er op 5 verschillende locaties een selectie verreden, zie onderstaande locaties met data. De hoofdprijs in deze competitie is het revolutionaire dressuurzadel: de Makila Harmonie t.w.v 4800,-. De… Lees meer..
 • Ruim 18.000 paardensport liefhebbers genoten van ‘Museumplein Polo Amsterdam 2017” - Van 29 september t/m 1 oktober was het Museumplein Polo Amsterdam 2017. Poloteams met spelers uit landen als Argentinië, Duitsland, Engeland en Nederland gingen de strijd aan tegen elkaar om de felbegeerde Museumplein Polo Amsterdam Cup. Dit jaar was een groot succes! Ruim 18.000 paardensport… Lees meer..
 • De dressuurpaarden van Dressuurstal de Haarhof worden nu ook vervoerd in een nieuwe KRISMAR - Dressuurstal de Haarhof is sinds 1993 gevestigd in het Groningse Marum, waar alle hedendaagse benodigde faciliteiten voor leerlingen en pensionklanten beschikbaar zijn. De stal is eigendom van Gerard en Odilia Arkema. En zij zijn nu trotse eigenaar van hun eigen KRISMAR paardenvrachtwagen van De Boer… Lees meer..
 • Vooruitblik Military Boekelo-Enschede - 5 t/m 8 oktober is het zo ver: een nieuwe editie van Military Boekelo-Enschede, hét evenement waarin topsport centraal staat! Military Boekelo-Enschede behoort tot de beste sportevenementen van de wereld. Waarom je naar Boekelo moet afreizen? Er zijn hoogstaande parcours aanwezig, ontworpen door Olympisch designer… Lees meer..
 • Een terugblik naar Horse Event - ERMELO – De weergoden zaten Horse Event afgelopen weekend niet mee. Na langdurige zware regenval werd het toch al natte terrein van Horse Event zaterdag onbegaanbaar. Vanaf zaterdagmiddag werd het droog en na het aanbrengen van duizenden meters vlonders en rijplaten, kon de zondag van… Lees meer..
 • Vind ons aankomend weekend op de Runer Paardendagen en Rabobank Concours Hippique in Rolde - Aankomend weekend (9 en 10 september) wordt het jaarlijkse paardensport evenement Runer Paardendagen gehouden. Twee dagen vol paardensport in het dorp Ruinen. Als trotse sponsor is De Boer Horsetrucks natuurlijk aanwezig. Deze keer nemen we de Volkswagen Crafter mee (deze paardenvrachtwagen ‘met ervaring’ is voorzien… Lees meer..
 • Selfie actie @ Horse Event - Het Horse Event valt dit jaar op 8, 9 en 10 september. Ga jij hier naar toe? Dan hebben we een perfecte actie voor je! Wat je kunt winnen?  Twee dagen lang, gratis je ‘eigen’ fraaie Sodiak horsetruck! Wat te doen: Ga naar de kennishal… Lees meer..
 • Vooruitblik Horse Event Ermelo - Het Horse Event valt dit jaar op 8, 9 en 10 september. Dit jaar zal de bekende Franse trainster Clémence Faivre het event iedere dag afsluiten met een spectaculaire act waarin klassiek dressuur en vrijheidsdressuur gecombineerd worden. Andere bekende namen die de line-up sieren zijn:… Lees meer..
 • Wegens succes! WIN nog een keer 1 x 2 VIP kaarten voor Horse Event in Ermelo! - Wij doen het gewoon nog eens over! Wegens het grote succes geven wij, in samenwerking met het Nederlands Hippisch Kenniscentrum, weer twee VIP kaarten weg voor het Horse Event voor zondag 10 september. Wil jij de hele dag genieten vanaf het VIP terras? Doe dan… Lees meer..
 • Interview: Hoe gaat het nu met Noortje Schravemade, winnaar van de appeltjesgroene paardentrailer? - Het is inmiddels 4 maanden geleden dat Noortje Schravemade (18) uit Hoorn, de appeltjesgroene paardentrailer van het NHK en De Boer Horsetrucks heeft opgehaald. Deze mag ze voor een jaar gebruiken. Trots rijdt ze samen met haar zussen Marloes (25) en Romy (21) en haar… Lees meer..
 • De Boer Horsetrucks bij Menspektakel CAI Beekbergen - Na meerdere keren aanwezig te zijn geweest bij evenementen rondom Dressuur en Springen, hebben we ons in het weekend van 5 en 6 augustus ‘ondergedompeld’ in het spektakel rond de mensport. De terreinen van Riant Equestrian Centre, de thuisbasis van oud-wereldkampioene ‘Mieke van Tergouw’ heeft… Lees meer..
 • WINNEN: 1 x 2 VIP-kaarten voor Horse Event in Ermelo - Het Horse Event valt dit jaar op 8, 9 en 10 september. Dit jaar zal de bekende Franse trainster Clémence Faivre het event iedere dag afsluiten met een spectaculaire act waarin klassiek dressuur en vrijheidsdressuur gecombineerd worden. De Boer Horsetrucks en Nederlands Hippisch Kenniscentrum geven… Lees meer..
 • Dit jaar is de 30e editie van het CAI Beekbergen - Aankomend weekend zijn wij aanwezig bij CAI Beekbergen. Voor de 30ste keer organiseert de Stichting Internationale Menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn in 2017 de internationale menwedstrijd voor twee-en vierspan paarden. Van donderdag 3 t/m 6 augustus 2017 staan de terreinen van Riant Equestrian Centre, thuisbasis van oud-Wereldkampioene… Lees meer..
 • De Boer Horsetrucks te zien in nieuwe campagne Microsoft - Gisteren was de lancering van de nieuwe Microsoft-campagne. Onze José Woldring, eigenaar van The Media Nanny en PR-manager van wereldberoemde DJ’S maar ook fanatiek ruiter is het gezicht van de nieuwe campagne rondom de Microsoft Surface Laptop. In de video geeft ze een blik in… Lees meer..
 • Onze paardentrailers op C.H. de Wolden – CSI Zuidwolde - Tijdens C.H. de Wolden – CSI Zuidwolde stonden een aantal van onze paardentrailers op het terrein opgesteld. Het twee weken durende paardensport evenement – van 13 t/m 16 juli en 20 t/m 23 juli – werd georganiseerd op het prachtige concoursterrein van oud-international Jan Broek.… Lees meer..
 • José Woldring wint eerste prijs op Groninger Kampioenschappen - De KNHS Regio Groningen organiseert twee keer per jaar de Kampioenschappen, Indoor en Outdoor. Afgelopen zondag deed onze ruiter José Woldring mee in Z/P, 1 parcours (12 combinaties). Ze won hier samen met haar paard Chella de eerste prijs. Wij feliciteren José van harte met… Lees meer..
 • Onze ruiter José Woldring wint de Horsefriend Prijs tijdens CSI Twente - Afgelopen weekend was José Woldring even niet te vinden in de buurt van wereld DJ’s als Martin Garrix of David Guetta, maar was ze op het Erve Maathuis. Ze deed mee in de strijd om de Horsefriend Prijs over 1,20 meter op het CSI Twente… Lees meer..
 • Vier nieuwe bestemmingen voor onze horsetrucks - De afgelopen twee weken hebben weer een viertal 2-paards Horsetrucks een nieuwe bestemming gekregen: De familie Sijtsma heeft een KRISMAR 2-paards Hengsten uitvoering mee naar huis genomen. Koopmans Geluid ging naar huis met een KRISMAR 2-paards dubbele cabine in combinatie met een fraaie Bucker Careliner… Lees meer..
 • De Boer Horsetrucks in de pers - Onlangs schreef het Dagblad van het Noorden over de paardenambulance van De Boer Horsetrucks. Lees hieronder het hele interview. ‘Het gaat ons om welzijn van paard’ Wedstrijdpaarden moeten wel eens naar de dokter. Soms met spoed. Dan is het handig als er een volledig geoutilleerde… Lees meer..
 • De Boer Horsetrucks Ontour - Aankomend weekend zal De Boer Horsetrucks op verschillende prachtige locaties in het hele land aanwezig zijn. Vanaf vrijdag 30 Juni tot en met zondag 2 juli kun je ons vinden bij CH Meppel met de Paarden Ambulance, Hindernis en de Gebruikte Volkswagen Crafter inclusief geheel… Lees meer..
 • Eerste editie Horsemen Days groot succes - We kijken met veel plezier terug op de eerste editie van Horsemen Days; een groots evenement op het gebied van western, allerlei runderwerk, horsemanship, extreme trail en een wedstrijd. Horsemen Days vond halverwege juni plaats bij het Equestrian Centre in Peelbergen. Een schitterende locatie voor… Lees meer..
 • Nanke Kramer trotse winnares Facebook winactie - Nanke Kramer is de trotse winnares Facebook winactie van de endurance paardendeken van De Boer Horsetrucks. In dit stukje stelt Nanke zich voor en vertelt ze over haar ervaringen met endurance rijden. Mijn naam is Nanke Kramer, ik ben 16 jaar oud en ik woon… Lees meer..
 • Upgrade voor The Media Nanny - Na een halfjaar in een prachtige Sodiak Horsetruck te hebben gereden, werd het tijd voor een upgrade voor onze rijder José Woldring (The Media Nanny). Sinds een paar dagen is José de gelukkige eigenaresse van een gloednieuwe KRISMAR dubbele cabine paardenvrachtwagen met 5 zitplaatsen. De… Lees meer..
 • Druk weekend voor de boeg - Komend weekend staan er twee concoursen op het programma waar De Boer Horsetrucks bij aanwezig zal zijn. Bij CH De Wijk in De Wijk staan we met onze paardenambulance en een Krismar. Op het Concours Eext kunt u onze SODIAK bewonderen en heeft De Boer… Lees meer..
 • Nanke Kramer winnares paardendeken De Boer Horsetrucks - De Boer Horsetrucks heeft een prachtige paardendeken liggen voor één van de vier dames in de video die wij vorige week postten van de Endurance DFW. Wij willen graag Nanke Kramer feliciteren met het winnen van een exclusieve paardendeken van De Boer Horsetrucks! Er staan nog… Lees meer..
 • Stal Bonder nieuwe eigenaar van SODIAK ‘Limited Edition’ - Internationaal springruiter Maureen Bonder, ook wel bekend van Stal Bonder, is sinds kort trotse eigenaar van de nieuwe SODIAK ‘Limited Edition’. Vader Wieger Bonder nam de SODIAK in ontvangst bij De Boer Horsetrucks. Wieger reed vroeger ook internationale springwedstrijden. Ook de moeder van Maureen heeft… Lees meer..
 • Nieuw evenement Pegasus groot succes - Het nieuwe evenement Pegasus was een groot succes. Meer dan 500 enthousiaste bezoekers waren vrijdagavond getuige van shows en clinics door een aantal van de beste ruiters uit het noorden. Verrassende acts en samenwerkingen tussen ruiters die normaal tegenover elkaar staan in wedstrijden wisselden elkaar… Lees meer..
 • Familie Van Duyvenbode is de trotse eigenaar van een nieuwe KRISMAR - De familie Van Duyvenbode is de trotse eigenaar van een nieuwe KRISMAR horsetruck. De familie Van Duyvenbode fokt al 37 jaar Arabische volbloed paarden. Voor shows en keuring vinden zij het erg belangrijk dat de Arabier breed ingezet kan worden in de sport. De dochters,… Lees meer..
 • Roel Numan trotse eigenaar van een gloednieuwe 3-asser Henra Kipper - Roel Numan is de trotse eigenaar van een gloednieuwe Henra  3-assige Kipper. Hij heeft daarvoor zijn 4-asser schamelwagen uit 2014 ingeruild. Met de Henra kipper kan Roel beginnen aan zijn plan om zijn huis te verbouwen en verder is de aanhanger ook goed te gebruiken… Lees meer..
 • Winactie Pegasus – Drents Gala van het Paard! - De Boer Horsetrucks geeft u de kans om samen met een vriend(in) naar het Pegasus – Drents Gala van het Paard te gaan! Op het gala treden topruiters op uit verschillende disciplines, zoals dressuur, springsport en working equitation. Bijzonder is ook dat ruiters die in… Lees meer..
 • CH Zuidwolde zonnig van start - Vandaag gaat CH Zuidwolde van start, en hoe! Met prachtig weer wordt het concours vandaag afgetrapt en zal tot 14 mei duren. De Boer Horsetrucks is ook hier uiteraard weer aanwezig, dit keer met de Sodiak Luxury Horsetruck, te weten een viertal 2paards paardenvrachtwagens. Voor… Lees meer..
 • Noortje Schravemade wint NHK paardentrailer - Vorige week maakten we eindelijk de winnaar bekend van onze winactie samen met het Nederlands Hippisch Kenniscentrum. Noortje Schravemade is de gelukkige winnares die een jaar lang gebruik mag maken van onze paardentrailer. Gister nam Noortje samen met haar vader en moeder de trailer in… Lees meer..
 • Finale De Boer Horsetrucks Jonge Springpaarden Opleiding - Na drie geweldige trainingsavonden bij Stoeterij Tewis & van Kooten vindt morgen de finale van de De Boer Horsetrucks Springopleiding plaats bij Manege Boekweitakkers in Dalerveen. 32 combinaties zullen een parcours afleggen. Komt u ook een kijkje nemen? Locatie: Manege de Boekweitakkers, Boekweitakkers 1 Dalerveen… Lees meer..
 • Winactie – Maak een jaar lang gratis gebruik van een bijzondere paardentrailer! - De Boer Horsetrucks en het Nederlands Hippisch Kenniscentrum geven jou de kans om één jaar lang gratis gebruik te maken van deze bijzondere paardentrailer! Wij willen natuurlijk niets liever dan dat jij en je paard veilig op weg zijn! Lees hieronder wat je daarvoor moet… Lees meer..
 • Veel animo voor “De Boer Horsetrucks Jonge Springpaarden Opleiding” - Het KWPN regio Drenthe heeft dit jaar het initiatief genomen om ruiters met jonge springpaarden op te leiden om hen voor te bereiden op het outdoor seizoen. Gedurende vier avonden zullen de ruiters en paarden begeleidt worden vanaf het eerste kruisje tot aan het springen… Lees meer..
 • Kelly Outhuijse wint kür op muziek Indoor Brabant - Afgelopen december gaf De Boer Horsetrucks in samenwerking met Lamantia Couture Nederland een prachtig jasje weg via onze social media. De gelukkige winnares was toen Kelly Outhuijse. Zij heeft afgelopen weekend een eerste plaats behaald bij het Indoor Brabant evenement in Den Bosch. Met haar… Lees meer..
 • De Boer Horsetrucks hoofdsponsor Pegasus gala - De Boer Horsetrucks kan zich vanaf vandaag hoofdsponsor van ‘Pegasus, het Drents gala van het paard’ noemen. Het gala vindt plaats op vrijdag 19 mei in het Hippisch centrum in Exloo. Pegasus, het Drents gala van het paard, is de opvolger van het Drents Dressuur… Lees meer..
 • De Boer Horsetrucks in voorjaarseditie Paard&Sport - In de nieuwste editie van Paard&Sport staan twee leuke vermeldingen van De Boer Horsetrucks in de rubriek ‘In ’t kort’. Ook het KNHS was opgevallen dat onze rijder José Woldring van The Media Nanny een bijzondere supporter mee had genomen naar Jumping Amsterdam in januari.… Lees meer..
 • Bekijk alle wedstrijden in de On Tour agenda - Naast horsetrucks en aanhangers verkopen biedt De Boer Horsetrucks nog een extra service aan op de recent vernieuwde website: de On Tour sectie. Hier vindt u alle komende wedstrijden van onze rijders José Woldring, Nicole den Dulk, Rolien Albring en Ted Kop Jansen en andere belangrijke paardenevenementen. Hiervoor werken we oa samen met… Lees meer..
 • Rolien Albring - Amazone Rolien Albring uit Bruntinge runt samen met haar ouders Albring Sporthorses. Dit is een onderdeel van het melkveebedrijf die haar ouders runnen. Ze begon als dressuurruiter. Bij de pony’s sprong ze vrij weinig, dit begon pas echt bij de paarden. Nu staat haar stal… Lees meer..
 • STX Horsetruck geleverd aan tevreden klant - En weer heeft De Boer Horsetrucks een horsetruck geleverd. De jong gebruikte STX Horsetruck krijgt een mooie bestemming bij een van onze nieuwe klanten. De Boer Horsetrucks wenst paard en ruiter veel plezier en veilige kilometers toe met hun STX Horsetruck! Lees meer..
 • Hengstenkeuring Den Bosch weer bijzondere belevenis - De Boer Horsetrucks was aanwezig bij de Hengstenkeuring in Den Bosch. Altijd een belevenis. Zo werd er een paard geveild voor maar liefst € 160.000, en werd er indrukwekkend afscheid genomen van Valegro. Alle nakomelingen van Valegro waren aanwezig die met elkaar een prachtige show… Lees meer..
 • Nieuwe rijder bij De Boer: Rolien Albring - Deze week heeft De Boer Horsetrucks weer een fraaie nieuwe Sodiak Horsetruck afgeleverd, ditmaal bij Rolien Albring van Albring Sporthorses. Wij wensen Rolien mooie wedstrijden toe en veel veilige kilometers voor zowel paard als ruiter. We zijn erg blij om Rolien te verwelkomen als ‘onze’… Lees meer..
 • Jumping Amsterdam groot succes - Afgelopen week vond één van de grootste paardenevenementen in Nederland plaats: Jumping Amsterdam. De Boer Horsetrucks was hier uiteraard bij! We hebben genoten van de sfeer en wedstrijden, en met name het debuut van Kop LimiTED Jansen en de optredens van onze rijdsters Nicole den… Lees meer..
 • De Boer Horsetrucks dealer van KRISMAR - De Boer Horsetrucks heeft al jaren een goede samenwerking met KRISMAR Horsetrucks. Deze horsetrucks zijn kenmerkend vanwege hun continu vernieuwende en innovatieve design. Ook staat KRISMAR bekend om hun jarenlange ervaring in het bouwen van de meest exclusieve trucks en hoogwaardige service. De horsetrucks hebben… Lees meer..
 • Nieuwe start voor het Nederlands Hippisch Kenniscentrum - Het Nederlands Hippisch Kenniscentrum maakt een nieuwe start. Na een tijd van afwezigheid is de online kennisbank weer online. Op www.nhk.nl vindt u informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen uit de paardensector. Van ziektes tot stalling en van transport tot voeding, het is te vinden bij het… Lees meer..
 • José Woldring en haar paard Chella knappe 5e plek CSI - 2017 begint fantastisch voor een van onze rijdsters, namelijk voor José Woldring en haar paard Chella. Afgelopen vrijdag heeft zij haar internationale debuut op Indoor Groningen gemaakt. Op de eerste dag van het evenement plaatste zich met een 9e plek direct voor de Grote Prijs.… Lees meer..
 • Win 1×2 tickets voor Jumping Amsterdam! - Over een paar weken is het zover: dan vindt Jumping Amsterdam weer plaats. Eén van de grootste paardenevenementen van het jaar. Kop Jansen LimiTed Edition zal op donderdag 26 januari in actie komen tijdens de finale van de Subli Cup. De Boer Horsetrucks is er… Lees meer..
 • Interview José Woldring in Bit Magazine - In de nieuwste editie van Bit Magazine staat een uitgebreid interview met één van onze rijdsters en partners: José Woldring / The Media Nanny. In het interview vertelt José over het contrast tussen haar werk voor oa Martin Garrix en vele andere bekende artiesten, en… Lees meer..
 • Speciale samenwerking leidt tot stoere Douwe Bob trailer - Dat de gloednieuwe trailer met daarop meer dan levensgroot de afbeelding van singer-songwriter Douwe Bob en de prachtige Friese hengst LimiTed Edition de aandacht gaat trekken in de paardenwereld, mag duidelijk zijn. Deze speciale paardentrailer, de Douwe Bob Monarch, komt voort uit een bijzondere samenwerking… Lees meer..
 • Kop Jansen LimiTED Amsterdam naar Jumping Amsterdam - 2016 was al een fantastisch jaar voor Kop Jansen LimiTed Edition, maar 2017 wordt misschien nog mooier. Een van de dressuur talenten van Ted Kop Jansen heeft zich namelijk geselecteerd voor Jumping Amsterdam 2017.  Kop Jansen LimiTed Edition selecteerde zich samen met Judith Pietersen voor de finale van de Subli… Lees meer..
 • Verhuizing social media van De Boer Aanhangwagens⁩ - Zoals u heeft gemerkt,  op de social kanalen van De Boer Pesse, zijn we momenteel zéér actief als het gaat om communicatie via social media en zullen dit in de toekomst ook verder gaat intensiveren. We zijn blij verrast door de vele reacties en het… Lees meer..
 • De Boer Horsetrucks en The Media Nanny: mooie match - De Boer Horsetrucks is een samenwerking aangegaan met het Amsterdamse PR-bedrijf The Media Nanny. Het lijkt een ongewone match, maar de verbindende factor in deze is het paard. Oprichter en eigenaresse van The Media Nanny, José Woldring, is fanatiek springamazone. Zij wil haar paarden zo veilig… Lees meer..
 • Sodiak Luxury Horsetrucks - De Boer Horsetruck is o.a. geautoriseerd dealer van de Sodiak Luxury Horsetrucks. Sodiak is een gevestigde naam in de paardenwereld en is gespecialiseerd in het op maat maken van luxe paardenvrachtwagens. We hebben veel reacties ontvangen over onze prachtige Limited Edition Sodiak Paardenvrachtwagen Automaat 150… Lees meer..
 • Lancering nieuwe website - Met trots lanceert De Boer Horsetrucks vandaag haar vernieuwde website. Wij heten u van harte welkom! Een aantal maanden is hard gewerkt om de site geheel op te frissen, gebruiksvriendelijker en overzichtelijker te maken. De site is voorzien van een aantal handige functionaliteiten, zoals de… Lees meer..

Comments are closed.