ROSLINE met spetterende show tijdens Indoor Brabant

maart 01, 2018

ROSLINE GAAT EEN GEWELDIGE SHOW DOEN OP INDOOR BRABANT THE DUTCH MASTERS ZONDAGMORGEN 11 MAART 11.15 UUR in de hoofdpiste! Vier kinderen samen met vier bekende ruiters gaan de strijd met elkaar aan in de ROSLINE BOSSCHEKNOLLEN RACE!

De kinderen gaan over hindernissen met hun eigen pony en zo snel mogelijk terug om hun teamgenoot aan te tikken die hetzelfde moet doen maar dan op een koudbloedpaard |(van bommel trekpaarden).Dit gaat natuurlijk hilarisch worden en er kan maar 1 team winnen!

Kom vooral kijken naar deze show, aansluitend om 12.00 uur in de paddock een super springclinic van PIET RAIJMAKERS samen met het ROSLINE BIXIE DREAM TEAM.
Middags in de Peelhal vanaf 15.00 uur het ROSLINE BIXIE SPRINGEN INDOOR BRABANT met een superleuke Spandoekwedstrijd.

Diegenen die meedoen en supporters roepen we op om een leuk spandoek te (laten) maken ter aanmoediging. Het mooiste spandoek krijgt een super prijs aangeboden door de Boer Horsetrucks. En natuurlijk kan er naar hartenlust gekleurd worden bij de Rosline Stand in de Peelhal waar je ook weer leuke prijsjes kunt winnen. Tegen inlevering van de kleurplaat krijg je een leuke attentie van Epplejeck! Je kunt met de kleurplaat ook thuis al aan de slag!

Je herkent de KNHS | Rosline Fanclub stand aan de prachtige aanhangwagen van de Boer Horsetrucks! Je kunt hier ook alle informatie over het lidmaatschap van de Rosline Fanclub krijgen inclusief KNHS lidmaatschap of zonder en natuurlijk alle informatie over bixierijden!

KOM OOK NAAR INDOOR BRABANT THE DUTCH MASTERS! 8 t/m 11 maart 2018
tickets: www.thedutchmasters.com

Sticky

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*