Ilse Jespers: Mijn kracht is de juiste mensen samenbrengen

maart 19, 2018

Ik ben Ilse Jespers en ik groeide op tussen de paarden van de ouderlijke dressuurstal. Ik reed hobbymatig en studeerde daarna Rechten. Nu ben ik directeur van Vereniging Eigen Paard en oprichter van Balans Hippique. Mijn kracht ligt in het samenbrengen van de juiste mensen, waarbij plezier en vertrouwen voorop staan.

Bij Vereniging Eigen Paard kun je terecht met al je vragen over paarden, zoals bijvoorbeeld over het kopen van een paard, verzorgingstips of juridische vraagstukken. Wij doen er alles aan om je van een goed advies te voorzien. We werken met onafhankelijke deskundigen waardoor je zeker bent van een goed advies. Ik ben bevlogen om de vereniging zo uit te bouwen dat zoveel mogelijk paardenliefhebbers er altijd terecht kunnen, een uitstekend advies krijgen en uiteindelijk heel veel plezier beleven aan hun hobby of zelfs beroep.

Daarnaast heb ik met een team van professionals in 2014 Balans Hippique opgericht. Met Balans Hippique wil ik een geslaagde samenwerking creëren tussen professionals op het gebied van gezondheid van paard en ruiter.

Het Balans Hippique evenement van zaterdag 24 maart heeft als thema “Balans in je training en paard”. Eén van de hoogtepunten is de afsluiting: een dressuurclinic met niemand minder dan de Nederlandse bondscoach Rien van der Schaft!

De samenwerking met De Boer Horsetruck past erg goed. Niet alleen omdat ze een mooie samenwerking hebben met Rien, maar bijvoorbeeld ook om de paardenambulance. De Paardenambulance zal tijdens ons evenement aanwezig zijn, waar we natuurlijk erg blij mee zijn. Daarnaast zijn ze creatief in het bedenken van passende acties. Ik wil De Boer Horsetrucks dan ook hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking!

Sticky

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*