De Boer Horsetrucks, trotse sponsor: Talent van de Toekomst

mei 30, 2018

Talent van de Toekomst is een hippisch evenement dat wordt georganiseerd door zes Commerciële Economie studenten van de NHL Stenden Hogeschool te Emmen voor de minor Equine Marketing. Na het succes van vorig jaar, is er besloten om het dit jaar weer te organiseren. Het zal dit jaar groter, mooier en spectaculairder worden. Talent van de Toekomst zal plaatsvinden op zondag 24 juni op de locatie van De Weideruiters (Marten Kuilerweg 21) te Elim.

Tijdens deze dag is er voor zowel jong als oud veel te beleven. De dag zal bestaan uit verschillende shows, clinics en demonstraties. Daarnaast is er ook nog een gezellig strodorp en een officiële bixie- en dressuurwedstrijd voor pony’s. Er zullen tijdens deze dag zowel landelijke, als regionale paardensporters aanwezig zijn, namelijk eventingruiter Jordy Wilken, Grand Prix-amazone Marjan van der Jagt en Britt Dekker en Esra de Ruiter van Paardenpraat TV. Ook zal Thamar Gotthjalpsen van Thafalonie Stables een show verzorgen.

De volledige opbrengst van deze dag gaat naar Stichting Kind te Paard. Dit is een stichting die kosteloos therapie met paarden verzorgt voor kwetsbare kinderen uit zorginstellingen. Deze kinderen hebben vaak één of meerdere diagnoses en zijn erg kwetsbaar. Door middel van deze therapie worden ze gestimuleerd in hun ontwikkeling.

De officiële bixie-, dressuurwedstrijden en clinics zijn inmiddels al vol. Wel zijn er nog plekken op de wachtlijst beschikbaar. De entreetickets in de voorverkoop zijn 7,- euro en verkrijgbaar via http://talentvandetoekomst.org/product/tickets/ . Aan de kassa kosten de tickets 10,- euro.

Sticky

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*