De Boer Horsetrucks, trotse sponsor: Talent van de Toekomst

mei 30, 2018

Talent van de Toekomst is een hippisch evenement dat wordt georganiseerd door zes Commerciële Economie studenten van de NHL Stenden Hogeschool te Emmen voor de minor Equine Marketing. Na het succes van vorig jaar, is er besloten om het dit jaar weer te organiseren. Het zal dit jaar groter, mooier en spectaculairder worden. Talent van de Toekomst zal plaatsvinden op zondag 24 juni op de locatie van De Weideruiters (Marten Kuilerweg 21) te Elim.

Tijdens deze dag is er voor zowel jong als oud veel te beleven. De dag zal bestaan uit verschillende shows, clinics en demonstraties. Daarnaast is er ook nog een gezellig strodorp en een officiële bixie- en dressuurwedstrijd voor pony’s. Er zullen tijdens deze dag zowel landelijke, als regionale paardensporters aanwezig zijn, namelijk eventingruiter Jordy Wilken, Grand Prix-amazone Marjan van der Jagt en Britt Dekker en Esra de Ruiter van Paardenpraat TV. Ook zal Thamar Gotthjalpsen van Thafalonie Stables een show verzorgen.

De volledige opbrengst van deze dag gaat naar Stichting Kind te Paard. Dit is een stichting die kosteloos therapie met paarden verzorgt voor kwetsbare kinderen uit zorginstellingen. Deze kinderen hebben vaak één of meerdere diagnoses en zijn erg kwetsbaar. Door middel van deze therapie worden ze gestimuleerd in hun ontwikkeling.

De officiële bixie-, dressuurwedstrijden en clinics zijn inmiddels al vol. Wel zijn er nog plekken op de wachtlijst beschikbaar. De entreetickets in de voorverkoop zijn 7,- euro en verkrijgbaar via http://talentvandetoekomst.org/product/tickets/ . Aan de kassa kosten de tickets 10,- euro.

Sticky

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 • Over Ons

  Specialist in 2-paards horsetrucks voor B-rijbewijs op maat. De paardenvrachtwagens worden op maat gebouwd. De inrichting, de afwerking en de kleuren worden door de klant gekozen.

 • Waarom een De Boer Horsetruck?

  • Al 40 jaar een betrouwbare partner
  • Vakkundig en kennis van zaken
  • Welbevinden en veiligheid van paard voorop
  • Speciaalbouw en tailormade mogelijk
  • Volledige garantie en service
  • Wij luisteren echt en denken met u mee
 • Contactgegevens

  De Boer Horsetrucks
  Oostering 28
  7933 TM Pesse
  Nederland

  Telefoon: +31(0)528 760017
  E-mail: info@deboer-horsetrucks.nl
 • Blijf op de hoogte van onze gastblogs, tips en nieuwsitems.

  Bekijk onze privacy policy hier.