De Boer Aanhangwagens en Horsetrucks aanwezig tijdens CSI De Wolde

juli 18, 2018

De Boer Aanhangwagens en Horsetrucks aanwezig tijdens CSI De Wolde

Ook dit jaar heeft De Boer Horsetrucks de paardenambulance beschikbaar gesteld voor CSI Zuidwolde. Om het snel opzetten en aanpassen van het parcours mogelijk te maken zullen de twee parcourswagens van De Boer Aanhangwagens tevens hun dienst bewijzen.

Aangezien de Boer Horstrucks al jaar en dag hoofdsponsor is van de KWPN Drenthe zullen we met twee paardenvrachtwagens aanwezig zijn op 24 juli.

De Boer Paardentrailers gaat uitpakken met een vijf paardentrailers, dus kom ze gerust bekijken. Zoekt u een paardentrailer, wellicht hebben we de juiste voor u meegenomen.

CSI De Wolde wordt gehouden van 19 t/m 22 juli en van 26 t/m 29 juli 2018. Het twee weken durende paardensport evenement wordt georganiseerd op het prachtige concoursterrein van oud-international Jan Broek. Het is alweer de 14e editie van het mooiste outdoor concours van Noord Nederland. Net zoals voorgaande jaren verwachten wij de beste ruiters uit Nederland, waaronder Jeroen Dubbeldam, Gerco Schröder, Jur Vrieling en Albert Zoer. In totaal doen er ruiters uit 30 landen mee.

We wensen alle ruiters veel succes en de organisatie een mooi evenement toe.

#chdewolden #KWPN #succes #paarden #ruiters #paardentrailers #horsetrucks

Sticky

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*