De Boer Horsetrucks levert eerste Sodiak ‘Nubia’ van Europa

december 08, 2017

De Nubia Horsetruck beschikt over datgene wat je van de Sodiak Horsetruck gewend bent maar is nu in een compleet nieuwe en gestroomlijnde editie uitgebracht. De allereerste Nubia van Europa is afgelopen week door De Boer Horsetrucks geleverd.

Met het compleet nieuwe strakke design van de Nubia heeft de Sodiak paardenvrachtwagen een behoorlijke metamorfose ondergaan. Met name de buitenkant heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Wat betreft de binnenkant beschikt de Nubia net als de eerdere editie van de Sodiak Horsetruck over een aluminium opbouw en vloer welke geschikt is voor het vervoeren van twee paarden. Door het hoge tussenschot – gemaakt van RVS – en dikke kussens is het ook mogelijk hengsten te vervoeren in deze paardenvrachtwagen. De truck beschikt daarnaast o.a. over: led dag- en nachtverlichting, een dakluik, wanden en vloer voorzien van rubber, extra opbergruimte, zadelsteunen, 2 bankjes, cruise en climate control, een brede opstap en trekhaak. De Nubia Horsetruck is in alle kleuren en uitvoeringen te bestellen en is, als ‘standaard’ uitvoering uit voorraad leverbaar bij De Boer Horsetrucks.

De Boer Horsetrucks

De Boer in Pesse is een betrouwbaar familiebedrijf, dat al veertig jaar een groot assortiment aanhangwagens, paardentrailers en -vrachtwagens van de grootste kwaliteit levert door heel Europa. Veiligheid en comfort van het paard staan centraal voor De Boer. Ook de wensen van de klant, professionele ruiter of particulier, staan altijd voorop en in overleg is van alles mogelijk, van maatwerk en bestickering tot speciale uitvoeringen. Het bedrijf draagt zijn passie voor paarden graag uit en zet daarnaast ook zijn steentje bij in de paardenwereld. Zo wordt belangeloos een speciale paardenambulance beschikbaar gesteld op concoursen en wedstrijden en werkt De Boer Horsetrucks samen met ruiters uit verschillende takken van paardensport en andere hippische partijen.

Sticky

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 • Over Ons

  Specialist in 2-paards horsetrucks voor B-rijbewijs op maat. De paardenvrachtwagens worden op maat gebouwd. De inrichting, de afwerking en de kleuren worden door de klant gekozen.

 • Waarom een De Boer Horsetruck?

  • Al 40 jaar een betrouwbare partner
  • Vakkundig en kennis van zaken
  • Welbevinden en veiligheid van paard voorop
  • Speciaalbouw en tailormade mogelijk
  • Volledige garantie en service
  • Wij luisteren echt en denken met u mee
 • Contactgegevens

  De Boer Horsetrucks
  Oostering 28
  7933 TM Pesse
  Nederland

  Telefoon: +31(0)528 760017
  E-mail: info@deboer-horsetrucks.nl
 • Blijf op de hoogte van onze gastblogs, tips en nieuwsitems.

  Bekijk onze privacy policy hier.