De Boer Horsetrucks Jonge Spring- en Dressuurpaarden Opleiding 2018

februari 16, 2018

Naar aanleiding van het succes van de vorige editie, krijgt ook dit jaar de ‘De Boer Horsetrucks Jonge Paarden Opleiding’ een vervolg! Nieuw dit jaar is dat er ook een aparte opleiding komt voor de jonge dressuurpaarden.

De Boer Horsetrucks Jonge Springpaarden Opleiding

Gedurende de springopleiding krijgt de ruiter/amazone advies over hoe het jonge springpaard correct naar het eerste parcours toe te werken. De lessen worden gegeven door Daan van Geel en Eric Naberink, gedurende 5 avonden op de dinsdag (3 april t/m 1 mei). De opleiding is opengesteld voor paarden die in 2018 de leeftijd van 4 of 5 jaar bereiken en hun eerste concoursjaar tegemoet gaan.

Het parcours tijdens de finale avond op 1 mei zal worden beoordeeld op stijl, conform het B-springen. Tijdens de finale zijn er geldprijzen te winnen.
Tevens is er een fokkerspremie voor het hoogstgeplaatste Drents gefokte paard en is er een extra prijs voor het paard/combinatie wat tijdens de opleiding de meeste progressie heeft gemaakt.

De inschrijving is reeds geopend. Meer info staat op onze facebook pagina “De Boer Horsetrucks jonge paarden opleiding’’

De Boer Horsetrucks Jonge Dressuurpaarden Opleiding

Naast de jonge springpaardenopleiding van de regio Drenthe organiseert KWPN Drenthe een opleiding voor 4- en 5-jarige dressuurpaarden

De trainingen zijn gericht op deelname aan de PAVO-cup en worden verzorgd door Stal Laarakkers.
Er worden drie trainingsavonden en een afsluitende, meer proefgerichte, avond gepland in de maand mei. De lessen zijn in tweetallen en duren een half uur per keer.

Het is alleen mogelijk voor de gehele serie in te schrijven, KWPN leden uit Drenthe krijgen hierbij voorrang.

Nadere informatie volgt binnenkort via In de Strengen en op Facebookpagina “De Boer Horsetrucks jonge paarden opleiding’’

Sticky

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*