De Boer Horsetrucks is medeorganisator van de Devoucoux Competitie 2017

oktober 27, 2017

Met trots kunnen wij vertellen dat De Boer Horsetrucks medeorganisator is van de Devoucoux Competitie! Tijdens deze competitie worden er op 5 verschillende locaties een selectie verreden, zie onderstaande locaties met data. De hoofdprijs in deze competitie is het revolutionaire dressuurzadel: de Makila Harmonie t.w.v 4800,-. De tweede prijs is een Devoucoux hoofdstel en de derde prijs een Devoucoux dressuursingel.

Voor de winnaars van de voorrondes stelt De Boer Horsetrucks een mooie sjabrak als eerste prijs ter beschikking! En voor de grote finale een paardendeken.

Tijdens de voorrondes kunnen er 40 deelnemers per locatie meedoen. Ze worden beoordeeld op de kwaliteit van rijden, en niet op de kwaliteit van het paard of een proef. Hier worden tien onderdelen beoordeeld waaronder ontspanning, nageeflijkheid, richtgerichtheid, houding en zit en effect van de hulpen. Ook zal de jury hier feedback op geven. De 8 besten per selectieronde gaan door naar de finale, die in het midden van het land zal plaatsvinden. Dit zal gaan om het rijden van een dressuurproef. Deze zal plaatsvinden eind februari, begin maart.

De voorrondes zijn op vijf locaties verdeeld over het land. Per combinatie mag je aan één voorronde deelnemen, max. één paard per combinatie. Deelname staat open voor combinaties uit de basissport (B t/m ZZL). Schrijf je nog snel in, zondag is de eerste wedstrijd en er zijn nog plaatsen beschikbaar! Startlijsten voor zondag te vinden op startlijsten.nl vanaf vrijdag avond de 27e.

datum plaats Naam bedrijf Inschrijving open:
Zo. 29 oktober Schipluiden(ZuidWest) Manege Chardon 1 okt
Za. 11 november Assen (Noord) Sunrise Stables 14 okt
Zo. 3 december Heeze (Zuid) Manege Meulendijks 5 nov
Za. 16 december Vorden (Oost) Stoeterij Seren 25 nov
Zo. 7 januari Oudkarspel(NoordWest) Manege Beukers 10 dec

Meedoen? Kijk op de Facebookpagina van Devoucoux of via startlijsten.nl

Sticky

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*