De Boekweitruiters viert 5 jarig bestaan met het LUSTRUM concours springen

november 09, 2017

Aankomend weekend (vrijdag 10 tot en met zondag 12 november) organiseert rijvereniging De Boekweitruiters hun ‘LUSTRUM’ concours springen. De Boer Horsetrucks feliciteert De Boekweitruiters met hun 5 jarig bestaan. Dat er nog vele jaren volgen!

Rijvereniging de Boekweitruiters is een jonge paardensportvereniging begonnen in 2012 en gevestigd in Dalerveen. Onder de rijvereniging vallen drie takken van de paardensport: een rijvereniging, een ponyclub en een menclub. Voor deze laatste tak worden er jaarlijks diverse buitenritten georganiseerd door de menclub in samenwerking met de rijvereniging.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft De Boer Horsetrucks vier sjabrakken beschikbaar gesteld. Ook zullen wij aanwezig zijn met onze bruine 2-paards Crafter. Voor deze speciale lustrumviering hebben we een mooie aanbieding voor deze wagen, bel ons voor meer informatie over deze actie! Zie hier alle productspecificaties (let op: op deze pagina ziet u de ’normale’ prijs zonder de aanbieding): https://www.deboer-horsetrucks.nl/product/gebruikte-paardenvrachtwagens/volkswagen-crafter-paardenvrachtwagen/

Het programma tijdens het Lustrumconcours springen:
– Vrijdag 10 november: Paarden BB, B en L
– Zaterdag 11 november: Paarden BB t/m ZZ
– Zondag 12 november: Pony’s BB t/m ZZ, 2 parcoursen (ochtend)
– Zondag 12 november (middag) hebben we een GROTE FINALE zonder kwalificatie * voor de klassen L en M met een mooie prijzen pot.

Prijzenpot voor de finale Paarden klasse L
1e prijs € 300.00
2e prijs € 150.00
3e prijs € 75.00
4e prijs € 50.00
5e prijs € 25.00
en volgprijzen.

Prijzenpot voor de finale Paarden klasse M
1e prijs € 300.00
2e prijs € 150.00
3e prijs € 75.00
4e prijs € 50.00
5e prijs € 25.00
en volgprijzen.

* De finale klasse L en M kan gereden worden zonder kwalificatie mits er een officiële ronde wordt gereden op 10 of 11 november in de desbetreffende klasse.
Voor meer informatie en prijzengelden voor LUSTRUM concours zie www.startlijsten.nl

Sticky

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*