Nieuws

  • De Boer Horsetrucks BIXIE EVENT! - Kom je ook naar het eerste De Boer Horsetrucks BIXIE EVENT powered by SoSo Bixie Events, bij ponyclub De Garderreentjes in Garderen?! Er is de hele dag van alles te doen, ook zonder pony! Bijvoorbeeld cupcakes versieren, schminken en het SoSo BIXIE Spel. En er… Lees meer..
  • Het inpakken van de paardenvrachtwagen van Britt Dekker - Woensdag heeft Britt Dekker van PaardenPraatTV haar nieuwe paardenvrachtwagen opgehaald. Hier ging heel veel voorbereiding aan vooraf. Wij vonden het een leuk idee om er een heel groot feestelijk cadeau van te maken! Door de fantastische hulp van SPH Verpakkingen en de toppers Allert Nijmeijer,… Lees meer..
  • Regiokampioenschappen Drenthe 2018 in Exloo - Het Hippisch Centrum Exloo was evenals vorig jaar de locatie voor de regiokampioenschappen Drenthe 2018. Wij hebben als hoofdsponsor van de KNHS Drenthe weer ons steentje kunnen bijdragen aan dit mooie evenement. Springen Van 26 tot en met 28 juli werden de kampioenschappen voor het… Lees meer..
  • De Boer Aanhangwagens en Horsetrucks aanwezig tijdens CSI De Wolde - De Boer Aanhangwagens en Horsetrucks aanwezig tijdens CSI De Wolde Ook dit jaar heeft De Boer Horsetrucks de paardenambulance beschikbaar gesteld voor CSI Zuidwolde. Om het snel opzetten en aanpassen van het parcours mogelijk te maken zullen de twee parcourswagens van De Boer Aanhangwagens tevens… Lees meer..
  • De Boer Horsetrucks is ook trotse sponsor van Hippisch Holtrijk - Dit jaar vindt de 4e editie van Hippisch Holtrijk plaats op 6, 7 en 8 juli. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Het belooft weer een verrassend en gevarieerd weekend vol paardensport te worden! Naast de paardensport, met als absoluut hoogtepunt de unieke Derby… Lees meer..
  • Unieke 2-paards Nubia paardenvrachtwagen met trailer voor Paardentaxi Geerets-de Leeuw - Bij deze verrassende combinatie springt voornamelijk het trekkende voertuig in het oog. Deze 2-paards Nubia paardenvrachtwagen met twee zijladers is namelijk uniek in Nederland en ver daarbuiten. Paardentaxi Geerets-de Leeuw kan met deze vrachtwagen de paarden los van elkaar laden en lossen zonder dat een… Lees meer..
  • De Boer Horsetrucks sponsor van de 52e Almelose Ruiterdagen - Vanaf vrijdag 15 juni 2018  wordt Almelo eerst weer overspoeld met een kleine 800 pony’s waarna er vanaf maandag 18 juni meer dan 1000 paarden richting Almelo komen voor de 52e editie van de Almelose Ruiterdagen. De Boer Horsetrucks is dit jaar trotse sponsor en… Lees meer..
  • De Boer Horsetrucks jonge dressuurpaardenopleiding - Dinsdag 29 mei was de slotavond van de De Boer Horsetrucks jonge dressuurpaardenopleiding op de mooie locatie van Stal Bakker & Frederiks te Wapserveen. In de drie voorafgaande trainingen bij Manege Ludanchelo Hoeve in Wateren waren de deelnemende combinaties door Sjak Laarakkers getraind ter voorbereiding… Lees meer..
  • De Boer Horsetrucks, trotse sponsor: Talent van de Toekomst - Talent van de Toekomst is een hippisch evenement dat wordt georganiseerd door zes Commerciële Economie studenten van de NHL Stenden Hogeschool te Emmen voor de minor Equine Marketing. Na het succes van vorig jaar, is er besloten om het dit jaar weer te organiseren. Het… Lees meer..
  • Terugblik Oranjeconcours - "Geslaagd Oranjeconcours van Rijvereniging de Garderruiters op het KNHS Centrum te Ermelo. Met zo’n 700 combinaties aan de start was er sportief veel te beleven. Alle klasses van pony’s en paarden (BB t/m ZZ) waren sterk vertegenwoordigd. Gelukkig konden we in iedere klasse de winnaars… Lees meer..

Comments are closed.