Zelf uw paardenvrachtwagen samenstellen

Uw paardenvrachtwagen op maat laten bouwen kan natuurlijk ook! De basis is een Renault Master chassis en daar is naar eigen inzicht een maatwerk opbouw op te monteren. Uw eigen wensen worden gerealiseerd en u kunt uw persoonlijke touch aan uw paardenvrachtwagen geven. Of het nou een dubbele achterdeur is, een extra raam of een aangepast tussenschot alles is bespreekbaar.

We zien u graag bij ons in de showroom waar u met één van onze adviseurs uw specifieke wensen kunnen doornemen en u kunnen begeleiden naar uw maatwerk paardenvrachtwagen. Bel ons voor een afspraak op 0528-760017 of stuur een mailtje naar rene@deboer-horsetrucks.nl dan nemen we contact met u op.

Wij hebben al een geruime tijd een goede samenwerking met KRISMAR Horsetrucks. Deze horsetrucks zijn kenmerkend vanwege hun continu vernieuwende en innovatieve design

Wij werken samen met Sodiak Horsetrucks, die gespecialiseerd is in het maken van paardenvrachtwagens op maat. Sodiak maakt luxe 2-paards vrachtwagens. Deze mag u besturen met een B-Rijbewijs.

Comments are closed.