Columnarchief De Boer Horsetrucks

 • Wendy van der Veen – Mijn passie is het Friese paard, een ras dat ik in mijn hart gesloten heb - In 2018 zal ik, Wendy van der Veen, namens de Elite Friesian Auction een tweetal veilingen voor kwaliteitsvolle Friese paarden organiseren. Ik speelde al een aantal jaren met het idee om een fysieke veiling te organiseren, maar ik voelde dat de tijd er nog niet… Lees meer..
 • Nicole de Dulk – Op de weg terug! - Na een aantal jaren zonder blessureleed moest ik er in September 2017 toch aan geloven. Door mijn dwarslaesie ben ik volledig verlamd vanaf de borst en heb ik dit wondje dat zich onder mijn zitbeenknobbel vormde niet gevoeld. Eigenlijk gaat het terug naar Rio 2016… Lees meer..
 • Laura Zwart – Mijn droomdoel met Lumen Express is om Olympische spelen te rijden - Ik ben Laura Zwart en heb mijn eigen dressuur en trainingsstal in Oosterwolde. Hoofd activiteiten zijn het trainen van paarden vanaf het zadelmak maken tot aan het uitbrengen in de sport tot en met de hoogste klasse de Grand Prix. Daarnaast geef ik veel lessen.… Lees meer..
 • Ted Kop Jansen Horses – Trotste bezitter van nieuwe 2 paards KRISMAR - Amber schreef een column over haar 2 paards KRISMAR voor ons: "Mijn naam is Amber den Heyer werkzaam als vaste amazone voor Ted Kop Jansen Horses  een sport en handelsstal gespecialiseerd in Friese Dressuurpaarden te Diever. Sinds een paar maanden zijn wij in het trotse bezit… Lees meer..
 • Yvette en Pieter van Nuys – De liefde voor het Friese paard was er al snel.. - Yvette van Nuys heeft samen met haar man ‘Demro Stables’ opgericht. Wij vroegen haar over haar hoogtepunten, haar ervaring met de KRISMAR-truck én over haar dochter Demi, die wij ook gesproken hebben.  Yvette: "Demro Stables is inmiddels een begrip geworden in de Friezen wereld. De… Lees meer..
 • Jan Velema en Kayleigh van der Scheer – Stal Velema opgericht - Jan Velema en Kayleigh van der Scheer hebben samen een stal opgericht ‘Stal Velema’. Kayleigh rijdt al vanaf dat zij 6 is en is vanaf 11 jaar actief in de springsport, Jan is sinds kort begonnen met lessen en ook hij wil graag de springsport… Lees meer..
 • Conny Loonstra – Het kan ook anders - Werken in de paarden is voor veel paardenliefhebbers een grote droom. Zo ook mijn droom. Ook ik wilde graag ‘iets’ in de paarden doen. Zo droomde ik lange tijd van het runnen van een eigen pensionstal. Wat leek het mij toch heerlijk om elke dag… Lees meer..
 • Arie de Best & Daniëlle Fiene reisden af naar Wenen voor een internationale Working Equitation wedstrijd - Geschreven door Arie de Best & Daniëlle Fiene van Team Pura Nobleza “Afgelopen week (21 augustus j.l.) was het dan zover! Een Internationale Working Equitation wedstrijd in Wenen. Maandag vertrokken we, met als tussenstop Chiemsee. We hebben de Sodiak horsetruck mogen lenen van De Boer… Lees meer..
 • Amber den Heyer – Droom achterna - Amber den Heyer is 21 jaar oud en stal/wedstrijd ruiter bij Ted Kop Jansen Horses in Diever. Vanaf haar 8ste verjaardag staat heel haar leven in het teken van de dressuur sport  en is ze vorig jaar verhuisd naar Diever om haar droom achterna te… Lees meer..
 • Het keuringsseizoen komt er weer aan! - Het voorjaar is begonnen, het mooie weer is in aantocht en overal rollen de veulentjes uit de merries. Dit betekent voor KWPN Regio Drenthe dat er gestart wordt met de voorbereidingen van de keuringen. Elke fokker is natuurlijk ontzettend trots op zijn of haar nieuwe… Lees meer..
 • Het Nederlands Hippisch Kenniscentrum - ‘Een nieuwe start voor het Nederlands Hippisch Kenniscentrum’ luidde de koppen in de verschillende ‘paarden’-media. Sinds januari 2017 is de online kennisbank, na een tijd van afwezigheid, weer online. Het project, wat al een aantal jaren geleden gestart is, heeft nu een doorstart gemaakt en… Lees meer..
 • Pegasus strijkt neer in Exloo - Het programma van Pegasus, het Drents gala van het paard, ligt bijna vast. En wat zijn we er trots op! Het evenement zit vol met shows, demonstraties en clinics door topruiters. Het Noorden heeft echt geweldige ruiters: Europees kampioen Hester Bischot, Zilveren- en bronzenmedaillewinnaressen NK… Lees meer..
 • Nicole Den Dulk – Liefde en passie voor paarden: mooier kan niet - Een nieuw jaar, dat betekent een nieuw seizoen en ook doelen. Wat was 2016 bijzonder voor mij, met als hoogtepunt natuurlijk de Paralympische Spelen in Rio. Niet alleen de wedstrijd was ongelooflijk mooi, maar ook het daar zijn. Met alle Nederlanders van Team NL in… Lees meer..
 • José Woldring – Passies combineren - “Mijn passie voor paarden is er altijd al is geweest, zolang ik mij kan herinneren. Van kleins af aan spendeer ik het liefst mijn hele week in de stallen, rijd ik zoveel mogelijk concoursen en ga ik pas naar huis als alle paarden netjes in… Lees meer..

Comments are closed.