Ted Kop Jansen Horses – Trotste bezitter van nieuwe 2 paards KRISMAR

november 14, 2017

Amber schreef een column over haar 2 paards KRISMAR voor ons:

“Mijn naam is Amber den Heyer werkzaam als vaste amazone voor Ted Kop Jansen Horses  een sport en handelsstal gespecialiseerd in Friese Dressuurpaarden te Diever.

Sinds een paar maanden zijn wij in het trotse bezit van een 2 paards KRISMAR. We hebben al aardig wat kilometers gemaakt met deze auto aangezien wij er bijna dagelijks gebruik van maken.

De auto heeft een hele goede wegligging en is in de cabine van alle luxe voorzien. De paarden laden gemakkelijk en staan onderweg erg rustig. Dankzij het camerasysteem in de cabine kunnen we de paarden goed in de gaten houden.

Wij hebben gekozen voor een hengstenuitvoering. Dit natuurlijk omdat wij veel hengsten vervoeren maar ook door de vele wisselende paarden is het prettig dat de paarden geen contact met elkaar kunnen zoeken.

Tijdens het opzadelen wat ik altijd in de wagen doe tijdens wedstrijden heb ik genoeg ruimte en de verlichting in het paardengedeelte is erg prettig. Ook het opbergen van de zadels en andere benodigdheden werkt fantastisch. De Boer Horsetrucks heeft ons erg goed geadviseerd op dit gebied en daarom hebben wij een extra kast in de KRISMAR laten maken.

Kortom wij zijn erg tevreden met onze nieuwe KRISMAR en raden de auto dan ook zeker aan mochten mensen voor de keus staan om een twee paards vrachtwagen aan te schaffen.

Ook bedanken wij De Boer Horsetrucks voor alle adviezen en goede service!”


Sticky

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*