Laura Zwart – Mijn droomdoel met Lumen Express is om Olympische spelen te rijden

februari 06, 2018

Ik ben Laura Zwart en heb mijn eigen dressuur en trainingsstal in Oosterwolde. Hoofd activiteiten zijn het trainen van paarden vanaf het zadelmak maken tot aan het uitbrengen in de sport tot en met de hoogste klasse de Grand Prix. Daarnaast geef ik veel lessen. Op dit moment rijd ik met Horses2fly Zandokan SMH grand prix. Met dit paard ben ik opgenomen in het prestigieuze Friese plan Mei Grand Prix Nei Grand prix. Hiervoor zijn een selectief groepje amazones/ ruiters opgenomen die onder begeleiding van Alex van Silfhout opgeleid worden tot en met de grand prix. Inmiddels heb ik 16 paarden uitgebracht in de lichte tour,waaronder Lumen Dylan en Lumen Express.

Met deze twee paarden hoop ik dit jaar internationaal lichte tour te kunnen starten en hoop ik eind van dit jaar grand prix te starten. Mijn droomdoel met Lumen Express is om olympische spelen te rijden. Dit vergt veel  tijd en energie. Om dit doel te bereiken moet ik veel op pad voor trainingen en lange afstanden naar de concoursen. Eind van december afgelopen jaar heb ik besloten om een hiervoor een 2 paardsvrachtauto aan te schaffen.

Mijn bedoeling was om eerst eens wat rond te kijken, maar we werden zo goed ontvangen en goed geïnformeerd op het bedrijf De Boer  Pesse, dat ik besloten heb om bij De Boer een auto aan te schaffen. We hebben een aantal auto’s goed kunnen bekijken, maar mij oog viel gelijk op een mooie antraciet Krismar auto. Van de buitenkant zag hij er al fantastisch mooi uit, maar ik ben voornamelijk voor het paardengedeelte gegaan. De indeling is super ruim, veilig, mooi afgewerkt en wel overdacht. Inmiddels heb ik in deze korte periode al heel wat kilometers gemaakt onder alle soorten weersomstandigheden. Deze auto geeft een heel vertrouwd gevoel op de weg, alle paarden stappen er makkelijk in en staan er onderweg heel relaxed bij wat de prestaties alleen maar ten goede komt. Ik ben heel blij dat ik voor deze Krismar ben gegaan en hoop dat deze auto mij naar mijn droomdoel gaat brengen.

De Boer nogmaals bedankt voor de super ( vooral snelle) service en adviezen!

 

Sticky

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*